Rustpunt

Op ons rustpunt kunt u even op adem komen na een wandel- of fietstocht. Er zijn verschillende lekkernijen te koop zoals een ijsje, zakje chips of een lekkere koek. Of geniet van een kopje koffie of thee.

Ben je met je elektrische fiets in de buurt van de boerderij? Kom dan langs om deze bij onze laadpaal op te laden. Wij wekken onze eigen stroom op, waardoor wij jou deze mogelijkheid kunnen bieden. Tot snel!

Wandelroute

Onze boerderij staat tussen de prachtige Barneveldse landerijen waar je heerlijk kunt genieten van de natuur. In deze omgeving mag een mooie wandelroute niet ontbreken. Vandaar dat we een mooie route in de omgeving hebben uitgestippeld, die jij op eigen initiatief kunt lopen. Vergeet je wandelschoenen niet!

Download de route en ga lekker op pad!  

Speelplek

Ook voor kinderen is er genoeg te beleven! We hebben een leuke speelplek waar de kinderen zich helemaal kunnen uitleven! Speel lekker in de zandhoop of knuffel met de konijntjes.

Terwijl de kinderen spelen kun jij heerlijk genieten van de groene omgeving en een kopje koffie of thee!

Rondje over de boerderij

Ooit al eens meer willen weten over het leven op de boerderij? Bij ons krijgt u de mogelijkheid om een kijkje te nemen op de boerderij! Je begint in onze zichtruimte waar je meer zult lezen over de geschiedenis van beekpluimvee, daarna vervolgt de route zich verder over de boerderij, je komt langs onze kippen en koeien. Op meerdere plaatsen staan informatieborden met uitleg over bijvoorbeeld het voer en onze kippen.

Mega interessant toch?