Over ons

Hoi, ik ben Celine, de boerin op de boerderij aan de Donkervoorterweg. Samen met mijn vader en opa run ik hier het bedrijf. Je zult me dan ook de hele week hier rond zien lopen en ik doe eigenlijk van alles. Van het verzorgen van de koeien tot de administratieve bezigheden. Het boeren zat er al vroeg in. Maar dat kan ook niet anders met een vader en opa die mij dit met de paplepel ingoten. Ze namen me al van jongs af aan mee naar de boerderij, waar ik me altijd thuis voelde. Vandaar dat ik ook met mijn man op het erf van de boerderij ben gaan wonen en altijd paraat ben om wat werk te verzetten. Je zult mij het meest vinden bij de kippen, die dieren vind ik echt fantastisch. Naast dat ze altijd zo gezellig kakelen, produceren ze een ontzettend mooi product. Zelf ben ik ook dol op eieren. Wanneer er een wit eitje bij het eten is, ben ik er als de kippen bij.

Zoals ik al zei doe ik dit allemaal samen met mijn vader en opa. De boerderij is dan ook gestart door mijn opa Marinus Beek. Dit was in 1969, waarna hij na een flink aantal jaren boeren in 2013 het stokje over gaf aan zijn zoon René met zijn vrouw Liza. Mijn ouders dus. Zij besloten de kleinschalige boerderij om te zetten naar een boerderij met roodbont vleesvee. Tot op de dag van vandaag doen zij hier hun best om jou van een gezond stukje vlees en goede eieren te voorzien. 

Kakelvers Veluwe boerderijwinkel

De producten verkopen we allemaal in onze boerderijwinkel, waar ik ook regelmatig ben te vinden. We houden van vernieuwen, dus reken erop dat er steeds meer nieuwe producten bijkomen. Ons doel is dat jij hier straks voor alle boodschappen terecht kunt. Zo kun jij genieten van heerlijke producten, rechtstreeks van de boerderij. 

Ik kijk ernaar uit om jou hier te ontmoeten. Schiet me gerust even aan als je me ziet lopen. Je kunt me herkennen aan mijn mooie rode overal. Maar mocht je nu al een vraag hebben, dan kun je me ook hier alvast een berichtje sturen. Ik zal proberen je zo snel mogelijk van een antwoord te voorzien!